Velkommen til årlig møte for innebandygruppa- Nittedal Wolves

Innebandy

Det vises til tidligere utsendt innkalling til årlig møte. Innebandygruppa i Nittedal IL – Nittedal Wolves inviterer til årlig møte 15. mars kl 19:00. Møtet vil holdes i Nittedal Il sitt klubbhus.  Årlig møte er en av de beste arenaene for å få innsikt i innebandygruppa sitt arbeid og påvirke innebandygruppa sin kurs videre. Alle medlemmer av innebandygruppa over 16 år som har betalt medlemskap til Nittedal IL er velkomne og har stemme og forslagsrett. Foreldre er også hjertelig velkomne. Foreldre som ikke er medlemmer i innebandygruppa har kun talerett.

Sakspapirer:
Saksliste Årlig møte 2022
Årsberetning 2022
Regnskap 2022
Budsjett 2023
Sak: Drakter og profilering
Sak: Styrets organisering
Sak: Treningsavgift 2023_2024

MVH
Styret