Årsmøtepapirer

Innebandy

Innebandygruppa i Nittedal IL – Nittedal Wolves håper at alle som er engasjert og bryr seg om fremtiden til Nittedal Wolves kommer på årsmøtet 24. februar kl 20:00 på NIL-huset. Det er utrolig hvor langt klubben har kommet siden oppstarten. Vi er i dag over 350 medlemmer. Vi er nå ferdige med oppstartsfasen og det er på tide å få mer struktur, organisering og ikke minst flere til å bidra i klubben.

Årsmøtet er en av de beste arenaene for å påvirke kurs og få innsikt i klubben planer. Alle medlemmer over 16 år er velkomne og har stemme og forslagsrett. Foreldre er hjertelig velkomne. Foreldre som ikke er medlemmer har talerett. (Kun medlemmer har stemme og forslagsrett).

Det skal være valg på nytt styre for innebandygruppa.

Sakspapirer:
*Årsmøteinnkalling
*Forslag til saker
*Sakspapirer
*Årsberetning
*Valgkomiteens innstilling

PS! Meld deg gjerne på arrangementet her på FB om du kommer slik at vi har en ide om hvor mange vi blir, men ingen forutsetning.