Storseier i serieåpningen: Nittedal Wolves – Asker 14-6!

Innebandy, Old Boys

Tross lite halltid og dårlig inngang til sesongen 2016/17, viste A-laget til Nittedal Wolves ingen nåde, da Asker 2 var motstander i sesongpremieren i Rotneshallen. Dette var lagets første kamp i 4.divisjon, etter opprykk i debutsesongen 15/16.

Kampen starter i et svært høyt tempo.De første fem minuttene bølger det frem og tilbake med sjanser begge veier, men det løsner virkelig når banens gigant, Thomas Bennett, styrer vakkert inn det første målet på volley. Det gir ulvene selvtillit og målene renner inn. 7-0 etter 1.periode! Kampen var avgjort etter tidenes beste periode av gamlegutta i rødt.

De to neste periodene blir jevnere. Asker tar grep og legger seg lavere. Det er uvant for et lag som har kontringsspill som sin sterke side. Wolves må nå ut å styre kampen. Det mestrer laget brukbart, men har mye å gå på.

– Vi vinner grunnet en gnistrende 1.periode. Det må være den beste perioden vi noen gang har spilt. Det er utrolig moro med en slik start. Vi er usikker på nivået i denne divisjonen etter opprykket forrige sesong. Det er også pluss i boka med 14 nettkjenninger, tross at vi i dag manglet tre faste offensive spillere, sier en fornøyd kaptein Stefan Kennholt.

Thomas Bennett ble dagens Wolves-gutt med to scoringer og fire assist.