Klart for ny tennisfest i Nittedal 27.juli-1.august

Nittedal IL, Tennis

Tennisgruppa i Nittedal IL ønsker alle medlemmer velkommen til topptennis på Bjertnestangen i månedskiftet juli/august. Da arrangeres den tradisjonsrike turneringen Hardhausen for 11.år på rad. Turneringen har vært et fast innslag på den norske terminlista i mange år og arrangeres i 2019 for 11. år på rad.

I år har turneringen inngått et spennende samarbeid med KIA Lørenskog og det vil bli stor stand med Hardhausen-tilbud og muligheter til å vinne flotte premier. Selve turneringen er blant de norske tennisspillerne unik da den er den eneste der alle kamper spilles best av fem sett – man får dermed kjenne litt på Grand Slam-følelsen. Turneringen samlet totalt 107 påmeldinger i 2019 og er populær både blant elite og bredde. Det spilles to klasser, A og C, der A er den mest populære klassen hvor det spilles fem sett, mens C spilles best av tre sett. Nittedal IL Tennis stilte med 15 spillere på startstrek i fjor og Christine Blom gikk helt til topps i damenes klasse C. I A-klassen stiller tradisjonelt flere av landets topp-20 spillere til start, vinner i fjor ble Simen Sunde Bratholm.

Tennisgruppa ønsker alle velkommen til tennisfest i Nittedal 27.juli – 1.august og håper mange benytter seg av sjansen til å se noen av landets beste spillere i aksjon og dessuten heier fram våre lokale håp.

På bilde (fra venstre) ser vi Fredrik Ranem Wormdal, Birgitte Herman og Richard Jensen fra KIA Lørenskog.

Christine Blom (til høyre) vant C-klassen for damer i 2018 og er klar for å forsvare tittelen i år.