Hardhausen 2018

Nittedal IL, Tennis

Etter seks dager med topptennis på Bjertnestangen var det tilslutt Simen Sunde Bratholm (til venstre på bilde) fra Heming som kunne juble etter seier 6-4, 6-2, 6-7, 6-4 over Leyton Rivera Veras fra Paradis Tennisklubb.

Intervju med Sunde Bratholm her og Rivera Varas her.

For Nittedal tennis sine deltagere i Hardhausen gikk det ikke like bra. Alle de lokale spillerne ble utslått i første runde og det har aldri skjedd i turneringens historie tidligere. Nærmest avansement var Thomas Solberg og Svein Are Lapstun som begge tapte 1-3 i sett. Nittedals nye trener Erlend Efskind har en jobb å gjøre foran Hardhausen 2019

Intervju med Solberg og Lapstun etter to lange matcher i varmen.

I C-klassen for herrer og damer gikk det bedre for Nittedal.

I dameklassen ble det hjemmeseier da Christine Blom (til høyre på bilde) vant finalen med 6-1, 3-6, 6-2 over Mette Blomqvist fra Nordstrand.

Erik Gabrielsen var hjemmehåpet i C klassen for herrer men tapte i semifinale mot Eric Daniel 6-7, 6-2, 2-6