2. serierunde søndag 2. november

Old girls

Motstandere denne gangen var Østensjø og Romsås. På forhånd hadde vi snakket om at vi gledet oss til å score vårt første mål og at det var verdt en real feiring. Noen av oss så nok for seg at det skulle skje lenger ut i sesongen, men det er viktig med hårete mål. I første kampen mot Østensjø hadde vi heldigvis to rekker som byttet på å spille. Kampen var bare 21 sekunder gammel da vi løper opp på høyresiden, legger inn ballen foran mål og setter den inn bak keeper! Dette kom så raskt og uventet at vi vekslet mellom ellevill jubel og vantro. Ikke lenge etter gikk Østensjø opp til 1-1, før vi igjen scoret og det stod 2-2. Resten av målene stod Østensjø for og det ble til slutt tap 6-2. Vi var derimot strålende fornøyd med scoringer og spill og syntes ikke resultatet gjenspeilte at vi faktisk hadde ballen like mye som Østensjø.
Neste kamp var mot Romsås. Vi benyttet kamppausen vår til å studere motstanderen og merket oss både at en av dem var skadet og konstant sto oppe ved motstanderens mål og at tempoet ikke var avskrekkende høyt. I mellomtiden hadde vi mistet to av spillerne, så vi hadde kun tre innbyttere. Vi har hatt en knallbratt læringskurve og for første gang tok vi et aldri så lite heiarop før kampen, noe vi har sett motstanderne gjøre. Om dette oppildnet oss ekstra, om det var påfyll av mat eller håpet om at vi kunne klare en seier er ikke godt å si, men vi scoret i hvert fall 3 mål. Siden Romsås kun klare å sette inn 1, vant vi altså vår første kamp!

En lykkelig gjeng dro hjem denne søndag ettermiddagen med lagets første scoring, vår første seier og 5 forskjellige målscorere!