Sesongkort

Innebandy

Som alle vet har vi nå fått skikkelig tribuner i Rotneshallen og skikkelig rammer for hjemmekampene. Vi satser på flere folk på kampene og ikke minst at vi i løpet av sesongen setter ny publikumsrekord. I løpet av sesongen skal det spilles over 100 hjemmekamper i Rotneshallen.

Nytt av året er at vi tilbyr sesongkort til alle hjemmekamper, på tvers av alle lag. Gjelder alle Nittedal Wolves sine hjemmekamper i Rotneshallen i aktivitetsserie, serie, regionscup og treningskamper. Gjelder ikke arrangementer som NM, minirunder, cuper eller andre arrangementer.

Kjøper du sesongkort går denne sesongen 100% av inntektene direkte til laget du ønsker å støtte. Laget vil bruke inntektene til aktivitet, cuper og andre sosiale tiltak.

SESONGKORT KATEGORIER 2022/23
• Sesongkort 1.pers 400 Kr
• Sesongkort Familie (Max 5 pers) 1.000 Kr
• Sesongkort VIP (inkl gratis kaffe) 1.000 Kr
• Sesongkort for trenere/lagledere (inkl gratis kaffe) 400 Kr
• Sesongkort (16-18 år) 250 Kr
• Barn under 16 år gratis
• Kjøp av enkeltkamper gjøres i døra til 60 kr pr kamp

HVORDAN KJØPER DU SESONGKORT?
a. Gå inn på Vipps nr #73196 – Nittedal Wolves sesongkort
b. Velg riktig “kategori” når du betaler. Viktig at du merker betalingen med navn, telefonnr, epost adresse og hvilket lag du vil støtte*. Eksempel “Ola Norman, 999 88 777, ola@norman.no, G2007)
c. Du vil i løpet av noen dager få tilsendt en epost med ditt digitale sesongkort for fremvisning i døra. Inntil du mottar det digitale medlemskortet kan du vise frem Vipps-kvitteringen
*Lagnavn er G for gutt eller J for jente + årstallet for laget/spilleren du vil støtte, eventuelt DAME eller HERRE. Vi sørger for at pengene kommer rett lag.

SUPPORT/PROBLEMER
Ta kontakt på epost til post@nittedalwolves.no