Påmelding til Nittedal Jente-Camp er åpen!

Innebandy, Nittedal IL

For 4. gang inviterer innebandygruppa i Nittedal IL – Nittedal Wolves, GIF Fighters og HIL Hurricanes alle Nittedals jenter til Nittedal Jente-Camp mandag til onsdag i høstferien (3.-5. okt). Campen er for alle, både de som har spilt innebandy en stund og de som ikke har prøvd før. Innebandy er fart, lagspill, mestringsfølelse og ikke minst fryktelig moro. Nittedal Jente-Camp er Norges største innebandycamp for jenter!

Nytt av året er at vi skiller ut de eldste jentene (7.-10. klasse) i et eget opplegg som vi kaller Jente-Camp NXT LVL (Next Level).Og denne gangen inviterer vi alle innebandyjenter fra 7.-10.klasse til innebandycamp, også de som ikke bor i Nittedal.

Med oss på NXT LVL har vi instruktører fra eliteserien og Sandra Craig, Ingvild Sørflaten og Martine Simonsen fra landslaget.

Mer info om både Nittedal Jente-Camp (1.-6. kl) og Nittedal Jente-Camp NXT LVL (7.-10.kl) finner du på Facebook sida til Nittedal Jente-Camp her.

Vi gleder oss enormt til en nye camp med verdens beste jenter.

Påmelding gjøres her.

PS!
I fjor var vi 111 jenter på camp, hvor mange blir vi år. Hjelp oss med å dele denne posten med andre jenter og venninner.

PS2!
Mange av instruktørene på jente-camp spiller på U19-landslaget som spiller sin første camp i VM mot storfavoritt Sverige 🇳🇴-🇸🇪. Vi ønsker alle jentene lykke til og gleder oss til å se dere på Camp igjen i høstferien.

#nittedaljentecamp #innebandy #jenterelskerinnebandy #likeagirl