Comeback for Wolves høstcamp

Innebandy

Etter en vanskelig sesong med unntakstilstand satser og planlegger Nittedal Wolves på en normal sesong med mye aktivitet. Etter et par sesongers pause vekker vi “Wolves høstcamp” til livet igjen. Vi inviterer alle gutteulver til “Wolves Høstcamp”, onsdag til fredag i skolens høstferien (6.-8. oktober).

Vi deler i 2 grupper:
• 1.-6.klasse trener 2 økter daglig kl 9-15 med lunsjpause mellom.
• 7.klasse og eldre trener 1 økt daglig fra 15-17

De yngste lagene starter sesongen etter høstferien, dette er en glimrende anledning til tjuvstarte sesongen og komme i innebandymodus igjen. De eldre spillerne som allerede er i sesong kan ta det neste steget. Vi jobber med å få en eller flere elite/landslagsspillere som trenere i tillegg til klubbens egne trenere. Programmet er enda ikke spikret i detalj, men vi kan love at det blir mye innebandy, utviklende, moro og sosialt.

Deltakeravgift er kr 450 per person, som inkluderer Wolves høstcamp trøye. Har du ikke utstyr får du låne.

Det vil være et begrenset antall plasser. Planlegg høstferien i henhold og sett av datoen i kalenderen allerede nå, mer info og påmeldingslink kommer etter skolestart.

Spørsmål om Wolves Høstcamp kan rettes til: Trine Olsen 450 27 307 eller post@nittedalwolves.no

PS!
Det er Nittedal Jente-Camp for alle bygdas jenter mandag til onsdag (4.-6. Oktober). Mer info her