Vel gjennomført årlig møte i Nittedal IL innebandy

Innebandy

Vi vil over de neste dagene presentere noen drypp fra gårsdagens årlige møte. På samme måte som medlemstallet og antallet lag er økende, var deltagelsen på årlig møte også rekordhøy. Takk til alle som deltok og engasjerte seg.

Vi starter med det nye styret som ble valgt i går:
Hanna Eikås Klem og Magnus Hvalvik ble valg inn i styret, mens Thomas Felde og Lars Dahl Friestad ble gjenvalgt i styret. I tillegg fortsetter Maiken Christin Bakken, Trine Olsen, Kjersti Nordgård Mitacek, Thomas Johansson og Espen Brodahl.

Mye kompetanse og engasjement i denne gruppa, så utviklingen av klubben videre skulle være i gode hender.

Når noen kommer inn, takker andre for seg – Anders Holte gir seg nå i styret, men fortsetter i engasjementet videre i valgkomiteen og Bjørg Lund ga seg også, men blir fortsetter å være engasjert i damelaget.

Takk for innsatsen!

Vi benytter også anledningen til å takke alle trenere og lagledere som stiller opp hver eneste uke! Vi er heldige i innebandygruppa som har et stort engasjement og opplever få problemer med å få folk til å bidra. Vi er nå godt besatt med styret, trenere og lagledere, men om da har lyst til å være med å bidra på en eller annen måte så ta kontakt. Vi har mange spennende oppgaver som trenger flere hender for å utvikle klubben videre.

I går på det årlige møtet presenterte styret sine planer for å satse litt ekstra på trenere og lagledere i 2021, den planen får bli neste post.