Støtt Nittedal Wolves – Betal treningsavgiften med et :-)

Innebandy

I disse dager sendes treningsavgiften ut til alle Nittedal Wolves sine medlemmer over 10 år. (For medlemmer til og med 10 år er det felles treningsavgift for alle grupper i Nittedal IL og egen fakturaprosess).

Nittedal Wolves har som mål at ALLE SKAL MED, derfor har vi en av de laveste treningsavgiftene blant innebandyklubbene i Norge, og er blant de billigste organiserte fritidsaktivitetene for barn og ungdom i Nittedal. Vi vet også at selv om treningsavgiften er relativt lav, så er det noen som har utfordrende økonomi. Vi vil gjerne ha med de som ikke har råd også. Vær så snill og ikke bare la være å betale regningen, men ta kontakt med lagleder eller send en epost til post@nittedalwolves.no så finner vi en løsning. En slik henvendelse vil behandles konfidensielt.

Oslo og Akershus Bandyregion – Innebandy skriver på sine nettsider:

«Støtt klubben din, betal medlemskontingenten.
I en utfordrende tid gjør klubbene en fantastisk jobb for å opprettholde tilbudet til sine medlemmer, samt etablere tilbud for nye medlemmer i lokalmiljøer over hele landet. Tusen takk.
Betalende medlemmer er ofte nøkkelen når offentlige midler, antall stemmer ved årsmøter, prioritering av nye anlegg og treningstid skal fordeles. Vi er helt avhengige av at medlemmene betaler medlemskontingenten hvert år. (…) Selv om aktiviteten ikke har startet opp igjen for fullt for alle, håper vi de fleste medlemmene vil være interessert i at klubben og tilbudet skal bestå og dermed betale sin medlemskontingent.»

Dette stiller vi oss 100% bak.

Er du over 10 år og ikke har fått tilsendt treningsavgift i løpet av dagen (26. oktober), send en epost til post@nittedalwolves.no, vi vil også ha deg med på laget.
Viste du at du enkelt kan betale treningsavgiften enkelt med Vipps og kort i Spoortz-appen? (Spoortz er medlemssystemet til Nittedal IL).
Appen finner du i App Store eller Google Play (https://www.spoortz.no/spoortzapp)

PS! Det er en forutsetning for å delta på all aktivitet i Nittedal IL (inkludert innebandytreninger og kamper) at du er medlem i Nittedal IL og har betalt medlemskapet (kr 390,- for alder 7 – 99 år).