Obligatorisk koronavett e-kurs for alle medlemmer

Innebandy

Dette er utfordrende tider. Vi som driver med barne og ungdomsidrett har et stort samfunnsansvar for å gjøre hverdagen så normal som mulig for våre medlemmer. Samtidig har vi også et ansvar for at de aktivitetene vi arrangerer gjennomføres trygt og i henhold til gjeldende smittevernregler.

Nittedal Wolves jobber tett med Nittedal Kommune og Norges Bandyforbund (som igjen jobber med helsemyndigheter og Norges Idrettsforbund). Resultatet av dette arbeidet er at vi kan avvikle treninger og kamper i Rotneshallen, og at vi til og med kan ha noen tilskuere på kampene.

Trener/lagleder har i oppgave å sikre at alle sine spillere/foreldre tar koronavett e-kurset. Har du spørsmål, ta kontakt med lagleder/trener.

Mer info og koronavett e-kurset finner du her: Obligatorisk koronavett e-kurs

Til sist minner vi om det aller viktigste smitteverntiltaket: «Om du føler deg syk – hold deg hjemme!»