Ny Wolves-bekledning i salg nå – Bestill innen 13. september

Innebandy

Innebandygruppa i Nittedal Wolves kan endelig igjen tilby klubb-bekledning til våre medlemmer, foreldre og andre supportere etter at vi har utvidet vår samarbeidsavtale med PurePlay. Nittedal Wolves sin kolleksjon vil i stor grad være den samme som PurePlay leverer til de norske innebandylandslagene og Norges Bandyforbund.

Nittedal Wolves har et uttrykt ønske om at #AlleSkalMed, derfor får alle som spiller innebandy i Nittedal Wolves låne drakter (trøye og shorts) til kamper. Det betyr at det utover et par blå (Salming) strømper er det ingen bekledning du må kjøpe. Du er like velkommen på trening, kamp og alle ulvenes arrangementer uansett om du har Wolves sin klubbdress, treningsdressen til skigruppa, friidrett, fotball eller at du ikke har noen treningsdress. Du bestemmer sjøl. Men om du skal kjøpe deg en klubb- og treningsdress så anbefaler vi på det sterkeste at du sjekker ut Nittedal Wolves sin kolleksjon. Kanskje en bursdag eller julegave?

Du er to måter du kan bestille fra den nye Klubb-bekledningen, du kan enten ta turen innom Rotneshallen torsdag 10. September kl 16:30 – 21:00 eller ved å sende en bestilling på epost før 13. september. (Mer detaljer rundt bestillingsprosessen lengre nede)

Minner om bestillingsfrist: 13. September 2021 kl 23:59

For hele Wolves-kolleksjonen, bestillingsrutiner og mer detaljer se her: Wolves-Bekledning