Eget klubbrom til Nittedal Wolves!

Innebandy, Nittedal IL

Endelig! Etter seks år får innebandyavdelingen sitt eget klubbrom/lagerrom i den nye delen av Rotneshallen. Jan Magnar Ingebrigtsli (leder innebandygruppa) og Jørgen Klem (Daglig leder) var i dag på befaring og fordeling av rom/lokaler sammen med kommunen, Nittedal Ungdomsskole og Nit/Hak.

Nittedal Wolves har fått det nye store lagerrommet. Her er det god plass til å lagre utstyr, og ha et lokale som kan brukes til trener, spillermøter og styremøter.

Det er nå satt ned en gruppe som skal se litt på løsningen. Det blir blant annet en kodelås på døra.

I tillegg vil innebandygruppa benytte de to nye garderobene (jente – og gutt). Vi har fått lov til å produsere skilt + logo, slik at vi føler oss hjemme.

Kommunen ga også tillatelse til å henge opp høyttalere på veggen. Dette er et samarbeidprosjekt med Nit/Hak, som vi starter med en gang.

–          Dette er et løft og alt vil bli mye enklere for klubben. Rotneshallen er på vei til å bli en skikkelig idrettshall. Jeg vil takke Nittedal kommune for et glimrende samarbeid og vi er veldig fornøyd med resultatet, sier en fornøyd leder i innebandygruppa, Jan Magnar Ingebrigtsli.

Innen kort tid starter neste prosjekt: Tribune langs den ene langsiden. Vi håper at dette kan komme i gang med en gang ungdomsskolen er ferdig (juni, juli, august).

Overtakelse av det nye lagerrommet blir rundt 10.februar.