Åpen dag for jenter

Innebandy

Tirsdag 8. Oktober ønsker vi å invitere alle jentene i Nittedal til innebandymoro i Rotneshallen.

17:00 – 18:30 er det 1.-3. klasse
19:00 – 20:30 er det 4.- 6. klasse

Like A Girl er navnet på Wolves sitt jenteprosjekt. Ideen er anerkjenne at det er (litt) forskjeller på gutter og jenter, eksempelvis hva som motivere, hva som er gøy og hva de “flinke” på. Uansett om våre vurderinger er riktige eller ikke, så synes vi i Nittedal Wolves at det er på tide å prøve noe nytt på jentesiden og inviterer til Åpen Hall, bare for jentene.

Når det gjelder 1.-3. klasse har vi i de siste sesongene hatt mange jenter innom treningene, men mange av dem kommer bare på en eller to treninger når de opplever at de var eneste jente. De kommer dermed ikke tilbake.

Vi arrangerer derfor Åpne Hall for at alle jenter som har lyst til å prøve innebandy skal møte opp samme dag. Er det en gang vi skal lokke, motivere og invitere jenter til å prøve innebandy er det denne dagen. Til det trenger vi hjelp av alle som heier på Wolves for å fylle hallen. Vi er fortsatt i planleggingsstadiet, men det blir en vanlig trening med noe ekstra. Eksempelvis musikk, speedshoot, konkurranser med premier, eldre jenter med som forbilder osv. Vi skal vise hvor morsomt vi har det med innebandy. Vi satser alt på at det kommer så mange jenter på åpen kveld at det er grunnlag for å starte minst et lag for 1.-3. klasse.

Når det gjelder 4.-6. klasse er vi allerede en en fin gjeng med over 20 jenter. Godt miljø, god sportslig utvikling og mye moro. Men vi får gjerne flere jenter med på laget. Du er velkommen på Åpen hall uansett om du har spilt innebandy lenge, om du har lyst til å prøve eller om du bare har lyst på noe å gjøre en kveld.

Spørsmål: lars@nittedalwolves.no

Er du nysgjerrig på Nittedal Wolves sitt jenteprosjet, Like A Girl-prosjekt, sjekk ut her: www.facebook.com/likeagirl.no

Du kan også melde deg inn i FB-gruppa https://www.facebook.com/groups/Wolvesj2011til2013/ her finner du info om treningstider og annet for jentene i 1.-3. Klasse.