Innebandy Jente-Camp i høstferien

Innebandy, Nittedal IL

Jente-Camp er et samarbeidsprosjekt innebandyklubbene i Nittedal kommune, GIF Fighters (Gjelleråsen IF), HIL Hurricanes (Hakadal IL) og Nittedal Wolves (Nittedal IL), for å øke antall innebandyjenter i klubbene. Jente-Campen arrangeres mandag til onsdag i Høstferien (30/9-2/10)

Når: Mandag 30. September – onsdag 2. Oktober

Hvor: Rotneshallen, Hakadalshallen og Lihallen (Det blir trolig en dag i hver hall)

For hvem: Alle jenter på barneskolen (1.-7. Klasse) + 8. og 9. klassinger i Nittedal, både de som spiller innebandy til vanlig i Nittedal Wolves, GIF Fighters eller HIL Hurricanes og for de som har lyst til å prøve. Ingen forkunnskap nødvendig.

Pris: Kun 300 kroner for alle 3 dagene. Klubbene ønsker at økonomi ikke skal være noen hindring for å kunne delta.

Program:
Det blir 3 økter , hvorav 2 innebandy, hver dag
I løpet av Jente-Campen blir det en økt med dans med instruktører fra Danseverket også blir det andre aktiviteter de siste øktene.

En typisk dag vil se ut som følger (vi tilpasser selvsagt for de yngste barna og legger inn ekstra pauser):
09:00 – 10:15 Økt 1: Felles innebandyøkt
Pause
10:30 – 12:00 Økt 2 (aktivitet eller innebandy)
Lunsj
12:30 – 14:00 Økt 3 (aktivitet eller innebandy)

Vi deler jentene inn i grupper etter alder. De yngste og eldste barna har selvsagt forskjellig behov,
Instruktørene og lederne kommer fra klubbens seniorlag. Blant annet fra GIF Fighters elitelag. Vi jobber også for å få inn gjesteinstruktører fra kvinnelandslaget. I tillegg stiller klubbene med voksenpersoner i alle hallene.
Mat: Deltakerne må selv ta med matpakke og drikke til lunsj. Vi server frukt i løpet av dagen.

Utstyr: Jentene trenger kun innesko og gymtøy, resten får de låne ved behov. De av jentene som har egne køller og briller tar selvsagt med disse. Husk å merk både utstyr og klær med navn. Alle jentene får første dagen egen Jente-Camp t-skjorte som skal brukes under campen.

Mer info og påmelding finner du her PÅMELDING