Innebandy Jente-Camp i høstferien

Innebandy, Nittedal IL

Denne sesongen kommer innebandygruppa i Nittedal IL, Nittedal Wolves til å satse knallhardt på jenteinnebandy (men vi glemmer ikke gutta heller). Det kommer til å komme flere arrangementer og tiltak utover høst, men vi kan allerede nå røpe at vi har inngått et historisk samarbeid med våre naboklubber Gjelleråsen – GIF Fighters og HIL Hurricanes om en felles Jente-Camp mandag til onsdag i høstferien (30/9 – 2/10). Målgruppen er både de som har lyst til å prøve og de som allerede spiller innebandy. Mer info kommer, men sett av datoene allerede nå.

Jente-Campen har fått egen Facebook side hvor du finner mer info og siste nytt om samarbeidet. LIKE siden så holder du deg oppdatert når det kommer mer info om påmelding og annen info.

www.facebook.com/nittedaljentecamp