Treningsavgift 2018/19

Innebandy

I disse dager sender innebandygruppa i Nittedal IL​ – Nittedal Wolves​ ut faktura for treningsavgift for 2018/19 sesongen.

Nittedal Wolves har nettopp feiret 5 år og vi vokser fortsatt fort. En slik vekst koster og treningsavgiften er den viktigste inntektskilden for klubben, den går blant annet til å dekke serieavgift, dommeravgift, keeperutstyr, drakter, annet utstyr og utdanning av trenere.

Satsene for treningsavgift 2018/19-seongen er:
• 500 kr for 11 år – 12 år
• 1500 kr for 13 år – 18 år
• 1800 kr for alle over 18 år
• 500 kr for foreldreinnebandy

*Det er felles treningsavgift på 1100 kroner i Nittedal IL for barn opp til og med 10 år, dvs at barna kan delta på aktiviteter innenfor alle gruppene for denne prisen. De som er under 10 år mottar ikke faktura nå.

Nittedal IL har fått ny medlemssystem fra Spoortz. En innkjøringsfeil gjorde at på noen fakturaer står det 1800 kroner i teksten over, selvom de kun skal betale 500 eller 1500. Det står riktig beløp på selve fakturaen/giro. Beklager så mye.

Merk også at kontonummer tilhører Spoortz AS som håndterer betalinger på vegne av klubben. Laster du ned appen til Spoortz (https://www.spoortz.no/spoortzapp) så kan se og betale dine fakturaer direkte i appen. For å få logget seg inn på appen – trykk «glemt passord» og du får tilsendt brukernavn og passord på din mail som er registrert i medlemsregisteret.

Nittedal Wolves har som mål at ALLE SKAL MED, derfor har vi en av de laveste treningsavgiftene blant innebandyklubben i Norge, og blant fritidsaktivitetene for barn og ungdom i Nittedal. Vi vet også at selvom treningsavgiften er relativt lav, så er det noen som har utfordrende økonomi. Vi vil gjerne ha med de som ikke har råd også. Vær så snill å ikke bare la være og betale regningen, men ta kontakt med lagleder eller send en epost til post@nittedalwolves.no så finner vi en løsning. En slik henvendelse vil behandles konfidensielt.

Om du har spørsmål rundt faktura eller du ikke har fått faktura, ta kontakt med post@nittedalwolves.no

Takk for at du ønsker å være medlem i Nittedal Wolves – Innebandygruppa i Nittedal Idrettslag!👍👍👍