Innebandy for Dummies (Les: foreldre)

Innebandy

Onsdag 21. november kl 19:30 – 21:00 på NIL-Huset

Arrangementet er for foreldre som har lyst til å ta del i barna sine aktiviteter og kunne stille flere spørsmål enn “vant dere? og «scoret du?”. Men vi ønsker også spillere som er nye til innebandy og Foreldreinnebandygruppa velkommen. Om du ikke har barn som spiller innebandy (enda) eller bare har lyst til å lære litt mer om innebandy er du også velkommen.

De fleste kjenner innebandy fra gymsalen med høye køller og såre legger. Innebandy har kommet langt siden den gang og er nå en sport som utøves på høyt nivå.

Vi er så heldige at leder av Nittedal Wolves, Jan Magnar Ingebrigtsli, som er kåret til Norges beste innebandydommer 7 år på rad, han har dømt i VM-finale og han har spilt både i eliteserien og på landslaget. Det betyr at han vet alt om hva som er verdt å vite om regler i innebandy (og en hel del som ikke er verdt å vite).

Jan Magnar vil gi oss innføring i de mest brukte reglene som brukes i de forskjellige årsklassene. Han vil også vise hvordan dommerne med håndsignaler viser regelbrudd. I tillegg tar vi å snakker litt rundt taktikk, formasjon/posisjoner og spillet generelt, slik at de som har lite erfaring med innebandy kan få mer utbytte av innebandykampene. Det være seg minirundekamper, ungdomskamper, seniorkamper eller VM kamper. Det er forøvrig innebandy-VM i begynnelsen av Desember, kampene streamet på YouTube. Du vil kanskje også se nye ting som din sønn/datter gjør bra annet enn å score mål.

Vi benytter også anledningen til å gi en kort innføring i hvordan sekretariatet fungerer og oppgavene som følger med, en dugnadsoppgave alle foreldre før eller senere stifter bekjentskap med. Bedre å være forberedt, så går det på skinner.

Arrangementet er gratis. Påmelding på Nittedal Wolves sida på Facebook 19. November.

PS!
Dette er ikke et snikforsøk på å verve deg til noe som helst;-)

PS2!
Alt kommer til å foregå på NIL-huset, så du kommer ikke til å bli svett en gang.