Gratulerer med dagen alle medlemmer av Nittedal Wolves!

Innebandy

Det er med størst ydmykhet at jeg ønsker å rette en stor takk for alle som bidro til at innebandygruppa i Nittedal IL fikk en verdig 5. års bursdagsfeiring lørdag 22. september 2018.

Det ble en festdag fra morgen til kveld. Vi startet opp med jubileumsturnering i Rotneshallen. Jeg er helt rørt at så mange stilte opp, selv om innebandysesongen ikke har startet fullt opp for alle lag ennå. Det er mange av våre yngre lag som starter opp etter høstferien. Vi var over 150 mennesker i Rotneshallen på lørdag. Alle bidro til at dette ble en fest med innebandy, pølser, brus og selvsagt kake. For en kake vi fikk servert, ønsker å rette en ekstra hylles til styremedlem Mari Helmer som stilte med flott Nittedal Wolves kake, den smakte like godt som den så ut!

Lørdagskveld var NIL-huset kledd til fest med masse Wolveseffekter. Her markerte vi fem åringen med voksenfest. Rød løper, fakler, tapas, taler og utdeling av Nittedal Wolves første hederspriser satte rammene for et flott arrangement. Over 50 festkledde personer bidro til at dette blir en fest for historien.

Jeg ønsker å takke alle som tok turen og festet med oss på klubbhuset. Dere kan finne bilder av dere på arrangement på Nittedal Wolves’ Facebooksider. Vil også takke alle som bidro med kake til festen og ikke minst en stor hyllest til arrangementskomiteen, bestående av Maiken, Thomas, Arnt og Jørgen, som styrte denne festen i mål. Det er også på plass å takke styret i Nittedal IL for samarbeidet gjennom fem år og ikke minst leder Sverre Torjuul som holdt en varm og hyggelig tale til innebandygruppa.

Avslutningsvis vil jeg takke alle som bidrar med smått og stor rundt Nittedal Wolves, det er dere som utgjør en forskjell og som er grunnlaget for at vi er en så flott 5. åring. Jeg ønsker til slutt å takke alle samarbeidspartnere som gjør at vi har muskler til å bidra opp mot medlemmene våre.

Ønsker alle lag lykke til med forberedelser til sesongen 2018/19!

Sportslig hilsen
Jan Magnar Ingebrigtsli
Leder Nittedal Wolves