Nittedal Wolves inviterer til 5-års jubileumscup

Innebandy

Nittedal Wolves, innebandygruppa i Nittedal IL, inviterer alle klubbens spillere med foreldre til en uhøytidlig jubileumsturnering lørdag 22. September kl 14:00 i Rotneshallen. Vi er ferdige senest kl 16:00.

Vi deler i lag på tvers av alder og kjønn, det er derfor viktig å være der når vi begynner. Vi spiller på minirundebane med 3 utpå + keeper. Vi spiller kamper av 7 minutter.

Ta med
• Briller og innebandykølle (Har du ikke så har vi noe til utlån)
• Innesko
• Wolves drakt (om du har). Vi ønsker å ta et bilde med ALLE klubbens spillere.

Praktisk informasjon
Tid/Sted: 22. September 2018 kl 14:00 i Rotneshallen
Pris: Gratis
Lotteri og kiosk: Det blir servert gratis pølser til alle spillere. Ta med litt penger, det blir lotteri og kiosk.

Påmelding
Sånn at vi har en ide om hvor mange som kommer og hvor mye pølser vi må kjøpe ber vi om påmelding i skjema under (du kan melde på flere i samme skjema). Har du glemt å melde deg på? Kom likevel! Påmeldingsfrist: 14. September 2018

Velkommen! Hilsen styret i Nittedal Wolves

Påmelding Nittedal Wolves 5-års jubileumscup:

    Nittedal Wolves ønsker å vise bilder og video av aktiviteter i klubbens regi på sosiale medier, nettsider og potensielt i lokalavisen, Varingen. Nittedal Wolves ønsker samtykke til bruke av bilder/video til følgende bruk: Idrettslagets åpne nettside (www.nittedalil.no), idrettslagets kontoer på sosiale medier, i lokalavisen på papir og nett (Varingen) og til løpesedler og annet materiale i forbindelse med rekruttering (eksempelvis ranselpost på skolene). Idrettslaget vil alltid be om spesifikt samtykke om det skal kobles navn til bildet.