Utvidet åpningstid på Teamshopen og ny mulighet til å prøve Klubbdressen og Supporterjakka.

Innebandy

Det er tydlig at vi har mer erfaring med å drive innebandyklubb enn å selge klær. Men vi lærer.

Det kom som en overraskelse at dame og herrestørrelser ikke er det samme:-)

Vi har derfor fått flyfraktet inn en prøvekolleskjon for damer. Vi utsetter derfor siste frist for bestilling av klubbtøy i Teamshoppen til Onsdag 6. September kl 23:59.

Klubbtøyet vil være tilgjengelig for prøving i forbindelse med Old Boys og Old Girls treningene på søndag (18:15 – 22:00) og tirsdag (19:00 – 22:00) i Rotneshallen. Alle er velkomne til å komme innom og prøve. Det vil være mulig å prøve den nye klubbdressen for damer, herrer og barn, samt supporterjakke til voksne. Hettegensere og trøyer er det ikke til prøving, da må du forholde deg til størrelsesguiden.

Teamshop’en finner du her: http://teamservice.original.no/?username=wolves

PS!
Er du dame og prøvde herrestørrelse under klubbkvelden?
Da skal du trolig gå opp en størrelse når du bestiller damestørrelse. Dvs. prøvde du herre 2, skal du trolig ha dame 3. Det anbefales uansett å verifisere med størrelsesguiden som ligger pr produkt eller å stikke innom å prøve damemodellene.

PS2!
Her skulle vi sagt «LØP OG KJØP», men vi tar heller en litt mer nøktern variant.

Det er selvsagt flott om mange kjøper og bruker den nye klubbdressen, men det er ikke noe krav eller forventning. Vi vet at mange allerede har treningsdresser fra fotball og ski, de virker fint (selvom de selvsagt ikke er like kule). Den rød hettegenseren er like aktuell og fin som den var forrige sesong. Men den nye dressen og supporterjakka er kul, kanskje en julegave?