Innebandylegenden Willy Fauskanger til Wolves

Innebandy, Nittedal IL

Sportslig leder Jørgen Klem ønsker innebandylegenden Willy Fauskanger velkommen til Nittedal Wolves

Nittedal Wolves sitt herre A-lag rykker opp til 3. divisjon denne sesongen og ønsker i den forbindelse å øke kvaliteten på treningene og styrke spillestallen. Hva er vel bedre enn å hente inn innebandylegenden Willy Fauskanger som spillende trener.

Hvem er WIlly Fauskanger? Han har spilt over 100 landskamper for det norske landslaget. 41-åringen har også 8 NM-gull, sju seriemesterskap, spilt ti av ti VM for Norge og ble den første spilleren som har scoret 500 mål i eliteserien. For å nevne noe.

Herrelaget ønsker ikke å belaste breddesatsingen til klubben og vil finansiere satsingen med sponsorer og en innsamlingsaksjon. Alle spillerne på herrelaget bidrar, men vil gjerne ha deg med på laget også. Mer info om hvordan du kan bidra kommer i løpet av uka.

#NittedalWolves #Willytilwolves #Nittedal #Innebandy