Bli med å bidra til å få «Willy til Wolves»

Innebandy

Nittedal Wolves sitt herre A-lag rykket opp til 3. divisjon og ønsker i den forbindelse å øke kvaliteten på treningene og styrke spillestallen. Hva er vel bedre enn å hente inn innebandylegenden Willy Fauskanger som spillende trener. 

Hvem er WIlly Fauskanger? Han har spilt over 100 landskamper for det norske landslaget. 41-åringen har også 8 NM-gull, sju seriemesterskap, spilt ti av ti VM for Norge og ble den første spilleren som har scoret 500 mål i eliteserien. For å nevne noe.

Herrelaget ønsker ikke å belaste breddesatsingen til klubben og vil finansiere satsingen selv ved hjelp av en innsamlingen og sponsorer. Alle spillerne på herrelaget bidrar, men vil gjerne ha deg med på laget også.

Herrelaget har opprettet en innsamlingsaksjon på spleis.no .Her finner du mer info om hvordan du kan bidra.

Alle bidrag monner. Om der er 20 eller 20.000 kroner. Alle som gir over 1.000 kroner får en «Willy Fauskanger Special Edition Trøye».

Mvh

Nittedal Wolves Herrelag