Nittedal Wolves vil ha DEG med på laget

Innebandy, Nittedal IL

Nittedal Wolves, innebandygruppa i Nittedal IL, har siden oppstarten for 3 år siden vært Norges raskest voksende innebandyklubb og runder om kort tid 300 medlemmer og klar for videre vekst. Innebandy gir glede og engasjement. Innebandy gir følelsen av mestring. Innebandy gir deg akkurat det aktivitetsomfanget du selv ønsker deg. Enten du vil trene mye eller lite, er i god fysisk form eller utrent. Kostnaden ved deltakelse er lav, både i forhold til tid og penger. Innebandy tør å være utradisjonell, i form av sine trenings- og kamptilbud, der alle gis en idrettsaktivitet ut i fra sine ønsker og behov. Kort og godt i innebandy er det enkelt å bli med, og vanskelig å slutte.

Hvorfor spille innebandy?
Fordi du selv vil og synes det er gøy!
Vi vektlegger det sosiale i læringen av innebandy. Vi skal ikke bare utvikle innebandyspillere, men også mennesker, der vi tar vare på hverandre både på og utenfor banen i og utenfor idretten. I Nittedal Wolves oppfordrer vi til at du skal drive flere idretter samtidig. Klubben har et uttalt mål om at ”alle skal med”. Vi vektlegger å finne en plass til alle, uansett alder og nivå. Vi har lave kostnader, rimelig utstyr og lave medlems- og treningsavgifter. Nittedal Wolves satser på jenter og har som mål å bli Norges beste innebandyklubb for jenter (og gutter).

Har du lyst til å prøve innebandy?
Finn laget ditt i listen under for treningstider, kontaktperson og annen info. Du kan selvsagt bare stikke innom en trening, men vi anbefaler at du sier ifra til kontaktpersonen for laget at du kommer, så kan de sørge for at de har utstyr til utlån og at du blir tatt godt i mot.

Til første trening trenger du: Treningstøy (Shorts og T-skjorte er bra), innesko og drikkeflaske. Vi har innebandykølle til utlån.

Du er velkommen!

Oversikt over treningstider, kontaktpersoner og lagenes Facebooksider finner du her: Info om lagene

Du kan melde deg inn her: Innmelding