Den store fest og dugnadshelgen 10-11. Mars 2018

Innebandy
Å arrangere minirunde er en av Nittedal Wolves sine viktigste inntektskilder i løpet av en sesong. 2017/2018 sesongen har vi ikke fått tildelt minirunde i Rotneshallen.
Derimot ønsker Oslo og Akershus Bandyregion å arrangere to megarunder. Det skal være en festhelg for innebandy, med minirunde, aktivitetserie og eliteseriekamp samme helgen i Ekeberghallen. Som Norges raskest voksende innebandyklubb har Nittedal Wolves blitt tiltrodd å være arrangør i Ekeberghallen 10.-11. Mars. Dette er en mulighet for å Nittedal Wolves å bidra til å utvikle innebandy i Norge og bidra til vekst. I tillegg betyr det gode inntekter for klubben og vi får mulighet til å bygge og sammensveise klubben vår ytterligere.
Ekeberghallen skal pusses opp for nærmere 20 millioner i sommer. Etter oppussing vil det være 9 minirundebaner der og god infrastruktur med tribuner, garderober, kiosk, parkering osv.
Sett av helgen 10.-11. Mars 2018 allerede nå. Dette blir sesongs store fest og dugnadshelg for spillere, foreldre, trener og andre som vil bidra. Det kommer til å bli mye arbeid, men garantert veldig gøy.
Tidlig på høsten kommer det til å bli satt ned en arrangementskomite. Har du lyst til å være med, du har gode ideer eller gode kontakter; ta kontakt med leder Jan Magnar Ingebrigtsli <ingebrigtsli@gmail.com>.
Dette blir gøy (og litt slitsomt).
GO WOLVES!!