Wolves inviterer til toppkamp mot Haugerud 2

Innebandy, Nittedal IL

Søndag 26. Februar kl 18:30 i Rotneshallen

Haugerud 2 leder serien og Nittedal Wolves ligger for øyeblikket 4 poeng bak med en kamp mindre spilt. Det kan fort vekk være denne kampen som avgjør hvem som vinner serien og sikrer opprykk til 3. divisjon. Sist lagene møttes ble det en tett og jevn kamp. Haugerud som også har eliteserielag hadde hentet ned tre eliteseriespillere til kampen mot Nittedal og vant kampen knapt med 10-7 etter at Wolves hadde ført kampen lenge. Kampen var tøff, med høy temperatur, og ble preget av mange utvisninger for Haugerud. Ulvene jakter på revansj hjemme i Rotneshallen, men forventer en tett og tøff kamp også denne gangen.

Wolves rykket opp fra 5. divisjon i fjor og satser alt på å gjenta bedriften å rykke opp igjen i år også. Det virker kanskje ikke så viktig at noen gamle grå ulver skal rykke opp en divisjon, men i et litt lengre perspektiv er det viktig at Nittedal Wolves har et lag oppe i divisjonene og et attraktivt tilbud når G16 og G13 spiller er klare for A-lags spill. Vi må ikke havne i en situasjon hvor spillere må gå til andre klubber for å få utfordringer og utviklingsmuligheter. Allerede i år har Nicolai Holte Tinholt og Stian Sandberg fra G16 debutert på A-laget. Vi bygger klubb!

Kom og støtt A-laget i årets viktigste match. Haugerud forventer tom hall, la oss lage en fest, gi de en overraskelse og sette publikumsrekord i Rotneshallen.

GRATIS INNGANG FOR ALLE SOM HEIER PÅ WOLVES!

Kom gjerne i Wolves genser/drakt om du har. Det blir salg av kaker og kaffe.

Oppdatert tabell for 4. div avd C. finner du her.