Dagens ulv i Varingen

Innebandy

Debutant med scoring for Wolves
Nittedal Wolves A-lag i innebandy tok et nytt skritt nærmere 3. divisjon etter 8-5 mot Lindeberg Lazyducks. Med på moroa var debutanten Nicolai Holte Tinholt (16 år), som svarte med både mål og assist.

Dermed ble han tidenes yngste målscorer for A-laget.

– Det var gøy! Jeg var nervøs før kampen, men gradvis ble det glemt. Det ble et rotete oppgjør, forteller Holte – som til vanlig spiller på G16 laget til Nittedal Wolves (2.div). Men søndag spilte han sammen med Stian Tinholt – som er hans onkel.

Keeperen berget NIL

Det ble en tøff batalje i søndagens oppgjør mot Lindeberg. Lite fungerte i samfulle 60 minutter, og Wolves skal takke en opplagt Øyvind Løken i målet for at tre poeng ble med hjem til Rotnes.

– Jeg følte jeg hadde en god dag, og det var viktig når laget ikke fungerte. Det var svært rotete bakover. Motstanderen kom altfor lett til avslutninger, men samtidig var vi svake i avslutningene. Vi hadde mange opplagte sjanser. En svært viktig seier, og det er positivt at vi klarer å vinne en slik kamp, sier Nittedals beste spiller. Hjemmelaget vant skuddstatistikken 34-30.

Kan avgjøre alt selv

Nittedal Wolves ligger på 2. plass i 4. divisjon – fire poeng bak Haugeruds 2. lag, men med en kamp mindre spilt. Det er to lag som rykker opp, og ulvene kan selv avgjøre dette. Søndag 26. februar kommer Haugerud 2 på besøk i Rotneshallen.

– Vi går for opprykk. Denne gangen vinner vi på en dårlig dag, noe som viser styrke. Vi håper på fullt hus i Rotneshallen mot Haugerud 2, sier trener Jørgen Klem.

Ett opprykk til?

Det kan ende med opprykk andre sesongen på rad. A-laget ble etablert forrige sesong i 5. dividivisjon. – Rykker vi opp må vi selvsagt forsterke med noen spillere. Men det er svært gledelig å kunne rekruttere unggutter som Nicolai. Det er andre gang vi bruker en 16-åring på A-laget denne sesongen. Stian Sandberg voktet målet i bortekampen mot Haugerud 2.

– Vi bygger klubb, men på sikt så ønsker vi å ha et A-lag som kan gi gode sportslige utfordringer for våre spillere, avslutter klubbens sportslige leder.