Velkommen til innebandy (kurs)

Innebandy
Nittedal Wolves inviterer i samarbeid med Andreas Hildremyr i Norges Bandyforbund alle som ønsker å lære mer om innebandy, både spillere (over 16 år*), foreldre, trenere og ledere til kurset ‘Velkommen til innebandy. Det kreves ingen forkunnskaper for å ta kurset. Vi ønsker alle velkommen.
 
*Er du mellom 13 og 16 år å har lyst til å bidra litt ekstra i Nittedal Wolves og har lyst til å være med, snakk med Bettina Slyngstadli eller Mari Helmer i før du melder deg på.
 
Dette er en ypperlig anledning for en introduksjon til innebandy, engasjere seg i barnas aktiviteter og lære mer om hva poden driver med. Det er ikke noe krav eller forventing til at du skal engasjere deg videre i støtteapparatet rundt ulvene, men vi kan jo alltids håpe;-) Kurset er gratis!
 
Innholdsbeskrivelse
Kurs som går over fire timer, to timer teori og to timer praktisk i hall. Tar for seg organisering og tilrettelegging av innebandyaktivitet. Setter fokus på at innebandy ikke er komplisert, det er enkelt å skape aktivitet og glede, det kreves ingen forkunnskaper for å ta kurset.
 
Læringsmål
Deltakerne skal vite hvordan man kan organisere og tilrettelegge innebandyaktivitet.
 
Når
Onsdag 8.Februar kl 18:00 – 22:00
Planen for kvelden
1800-1930 Teori på NUS
1930- 2000 Overgang teori/praksis
2000-2130 Praksis i Rotneshallen
2130-2200 Oppsummering/Evaluering
 
Møt opp i treningstøy og ta med innesko og innebandykølle om du har (har du ikke, har vi til utlån).
 
Påmelding
Bindende påmelding på “Velkommen til Innebandy”-arrangementet på Facebookgruppa til Nittedal Wolves innen 1. Februar. Det er ingen grunn til å vente, meld deg på nå.
 
Mer info om kurset finner du her. Denne kvelden er det samme som modul 1 på trener 1 kurset til Norges Bandyforbund!
 
Har du spørsmål? Spør her ved å kommentere.
 
Go Wolves!!!