Wolves-jentene på toppkamp

2004-2008 jenter innebandy, 2009-Innebandy, Innebandy

Søndag 15. Januar tok Nittedal Wolves-jentene i alderen 7-11 år turen til Tunet sin hjemmebane for å se toppkampen i kvinnenes eliteserie mellom Norges to beste kvinnelag, Tunet og Sveiva. Henholdsvis nummer 1 og 2 i serien, med samme poengsum.

Wolves-jentene var også maskotter og fikk gå inn på banen sammen med Tunet-spillerne. Det var mørk hall med høy musikk, strobe-lys, spotlights og røyk. En skikkelig kul opplevelse eller som det det ble sagt «ååååh, det var gøy!!!» Stjernene i øynene skinte neste like klart som strobelysene i hallen.

Mellom først og andre periode i kampen spilte Wolves-jentene en oppvisningskamp mot Tunet sine 06 jenter. Det var første gang Wolves jentene spilte på stor bane, men de klarte likevel å holde til 0-0.

Vi får tro at supporten fra Wolves gjorde utslaget for Tunet som vant en tett match og nå topper tabellen alene.

Etter kampen fikk Wolves-jentene hilse på Tunet-spillerne Rikke og Marie som vi kjenner fra Wolves sin jentesamling tidligere i sesongen. Vi satser på å få Rikke og Marie tilbake til en ny jentesamling etter vinterferien.

Takk til Tunet som stiller opp og gir inspirasjon og muligheter for jentene våre.