Ny samarbeidsavtale – Klubbrabatt

Innebandy

Nittedal Wolves er nå i likhet med det Norske innebandylandslaget valgt å inngå en samarbeidsavtale med Salming, en av verdens ledende produsenter av innebandysko og utstyr, og vår lokale sportsbutikk, Glømmi Sport.

Glømmi Sport har allerede i dag et godt utvalg av innebandyutstyr fra Salming og vil i nær fremtid utvide sortimentet i samarbeid med Nittedal Wolves. Der vil du ikke bare finne gode og rimelige inngangskøller til nybegynnere, men også toppmodeller til de mer erfarne med sterke preferanser på flex og blad. De vil også ha et godt sortiment av Salming sko og annet innebandyutstyr. Klubbansvarlig hos Glømmi Sport, Thomas Flemmen vil i samarbeid med Salming sørge for at Nittedal Wolves medlemmer vil få god og riktig veiledning hos Glømmi Sport når nytt utstyr skal anskaffes. 

Nittedal Wolves vil i fremtiden bruke Salming keeperutstyr og annet fellesutstyr vil være fra Salming.

Avtalen gir Nittedal Wolves sine medlemmer følgende fordeler:

  • 20% rabatt på alt av Salming innebandyutstyr hos Glømmi Sport
  • 10% rabatt på resterende vareutvalg hos Glømmi Sport
  • En årlig handlekveld med Glømmi/Salming med ekstra gode tilbud.

Nittedal Wolves anbefaler at neste gang du skal kjøpe innebandyutstyr at du tar turen innom Glømmi Sport og sjekker ut Salming-utvalget. Når du kjøper Salming utstyr hos Glømmi Sport, drypper det litt på klubben også.

Avtalen gjelder fra i dag. Gi beskjed om at du er fra Wolves for å få rabatten hos Glømmi Sport.

PS!

Allerede på minirunden i Rotneshallen 19.-20. November vil Glømmi/Salming være representert med en salgsbod.

www.salming.no

www.glommisport.no