Wolves på topp i 4. Divisjon

Innebandy

Herrene til Wolves fortsetter å imponere i 4.divisjon.

På søndag ble Lindeberg Lazyducks slått i en målrik toppkamp i Rotneshallen – foran 30 entusiastiske hjemmefans. Nyopprykkede Nittedal Wolves viste ingen nåde i kampen mot Lindeberg. Etter en åpningsperiode, som det luktet krutt av, ledet laget 9-3. I midtperioden holdt laget gassen på, og etter 40 min stod det 16-6 på tavla. Siste periode ble rotete. Guttene slapp opp gassen, og gjestene vant perioden 3-5. Likevel var det en maktdemonstrasjon – som endte med utrolige 19-11 til Wolves. Veteranene Thomas Bennett og Jan Magnar Ingebrigtsli var kampens lirare med henholdsvis åtte og ti poeng. – I de to første periodene spiller vi meget bra. Det er høyt tempo og flotte kombinasjoner. Vi faller noe ned i siste perioden, men det er ikke unaturlig når man leder med så mye, sier Thomas Bennett til Varingen. Bennett, som har en fortid fra 1.divisjon i sine glansdager, synes det fortsatt er like moro. – Denne gjengen er veldig fin. Vi trener to ganger i uka og har det moro. I tillegg er det gledelig å se utviklingen, avslutter Bennett. Laget er i form, og de ukentlige treningskampene mot 3.divisjonslaget Søndre Vikings, har vært meget nyttige og gitt resultater. Det er spilt en fjerdedel av sesongen. Nittedal Wolves er på topp. På lørdag venter sannsynligvis sesongens vanskeligste kamp – borte mot Haugerud 2. Haugeruds første lag spiller i Eliteserien.

Damelaget med seier i debuten

Nittedal Wolves nystartede damelag seiret i sin debutkamp mot Ull/Kisa 2. Laget ble etablert for kun noen uker siden, og består av fem-seks spillere på 16-17 år og old girls spillere. I søndagens kamp slo de Ull/Kisa 4-2 med rent old girls lag i Rotneshallen. – Det er utrolig gøy at vi har dannet et A-lag for damer. Vi satser knallhardt på jentesiden, forteller Jan Magnar Ingebrigtsli – som ledet damelaget under kampen.

Tap, men god innsats for ungdomslagene

Gutter 13-laget spilte sesongens fjerde seriekamp borte mot Lørenskog 3. Hjemmelaget lå foran Wolves på tabellen, og det merket guttene tidlig. Plutselig lå laget under 0-7, før de hadde rukket å forstå hva som skjedde. I pausen bestemte gutta seg i felleskap for å ta tak i kampen og gikk ut igjen med fornyet selvtillit. Det gikk ikke lang tid før de hadde kjempet seg helt tilbake til 7-7! Det ble en spennende avslutning, og Lørenskog van til slutt 9-7. Lagleder Bjørn Skinnarland oppsummerte kampen slik: – At vi tapte 9-7 i innspurten er i så måte litt synd, men jeg så noe som vi ofte etterlyser blant voksne: evnen til å jobbe som et lag, finne gode løsninger i fellesskap, løfte hverandre frem og kjempe. Vi klarte å innhente 5-2 mot BMIL for 2 uker siden og så igjen i dag. Forutsetningen for vårt lag er at alle gutta skal ha det gøy, innebandy skal være et fristed i hverdagen. På egenhånd tar gutta grep og finner sin form som et lag, sier en stolt lagleder Jenter 14-laget spilte søndag hjemme mot Fagerstrand, som endte med 2-5 tap.

Nok en imponerende kamp av Nittedals jenter(13 år) – som spiller i en serie med spillere som er minst ett år eldre. I går møtte de til og med et lag med tre spillere født i 2001 (disp). Innsatsen var strålende! Dette laget imponerer. – Jeg er mektig imponert over hvordan jentene spiller. Vi har spilt tre kamper og tapt alle, men vi har hengt godt med i hver eneste kamp. Du må huske på at laget kun har holdt på i en snau måned. Disse jentene er gode, og de har det så gøy sammen, sier en meget fornøyd Mari Helmer, som hadde organisert kakebaking og inngang i forbindelse med kampen.

Samhold og glede

Hver helg er en opptur for Nittedal Wolves. Vi nærmer oss 300 aktive spillere, og det er det ikke mange klubber i Norge som har. Vi ser glede, spirit, innsats og ivrige spillere – og ikke minst foreldre. Vi bygger klubb, hvor alle som har lyst til å spille innebandy er velkommen, sier en stolt Jørgen Klem – som er sportslig leder i klubben som startet aktiviteten høsten 2013. – Jeg må bare få skryte av frivilligheten på Rotnes. Her stiller foreldre opp og er veldige aktive, slik at vi får dette til å fungere, avslutter Klem.