Wolves trenger flere sponsorer

Innebandy

Nittedal Wolves er en klubb i sterk vekst, vi runder i disse dager 270 medlemmer. Og med 9 lag i seriespill og 10+ lag på minirunder er aktivitetsnivået høyt. Det koster å drive en klubb og ikke minst starte nye lag i form av drakter, keeperutstyr, annet utstyr, serieavgift, dommeravgift osv. Nittedal Wolves prøver å holde dugnadsnivået på et minimum, men for å klare det trenger vi sponsorer.

Alle monner bidrar. Vi har sponsorpakker som starter på 5.000,- Det er mange bedrifter som har ordninger for å støtte ansattes barns idrettslag. Eller kanskje du sitter i en posisjon at du bestemmer over sponsormidler?

Har du kontakter, ser en mulighet, har penger til overs eller har en ide, ta kontakt med markedsansvarlig, Arnt Sveen (Mob. 907 90 175) eller trenerne på “ditt” lag, så kan dere sammen finne veien videre.

Go Wolves!