Sesongstart for 2009 gjengen

2009-Innebandy, Innebandy

Treningene starter

Sesongen starter for fullt etter høstferien, når fotballsesongen går mot slutten. Men de som er ivrige og har lyst starter sesongen allerede fredag 2. september kl 17:00 – 18:00 i Rotneshallen.  Frem til høstferien kommer vi til å trene på fredager fra 17-18 i Rotneshallen.

Etter høstferien blir det trolig hovedtrening på onsdager og frivillig trening på fredager. Vi har godt samarbeid med skigruppa og skal gjøre vårt ytterste for ikke å kollidere med skitreningene.

Har du lyst til å være med?

Alle som er født i 2009 er hjertelig velkommen til å stikke innom i Rotneshallen på en trening å prøve eller bare se på. Det aller beste er om du sender en mail  til nittedalwolves09@gmail.com eller SMS til Lars 95021222 på forhånd slik at vi kan ønske deg velkommen. Men det er selvsagt mulig å bare stikke innom også.

Til første trening trenger du

Innesko og drikkeflaske. Vi har innebandykøller og innebandybriller til utlån.

Treningskontingent
De som er medlemmer i Nittedal IL, det være seg fotball, ski eller rekrutteringsgruppa betaler ingenting ekstra for å være med i Nittedal Wolves.