Sesongens første seier til Old Girls

Innebandy, Old girls

Gammeldamene stilte til 6. Serierunde søndag 24/1 med to fulle femmere til kamper mot Fagerstrand og Fet.

Kampen mot Fagerstrand startet i et rolig tempo der Rotnesfruene presset godt og skapte gode sjanser. Men som vanlig kom det scoringer feil vei. På stillingen 2-0 til Fagerstrand fikk NIL utdelt trumfkortet med ikke bare 1, men 2 straffer på kort tid. Relativt uerfarne med straffeeksekusjon endte den ene i fanget på keeper og den andre noe høyt, men i klar retning venstre kryss. Her må det terpes på detaljene. Nittedalsdamene lot seg ikke stoppe med dette, og beholdt presset. Hege Andersen tvingte inn en scoring fra død vinkel via motspiller. Med innbytte på alle plasser kunne ungpikene surfe på kondisjonen videre med tøft press i alle ledd. Godt samspill gjorde at Hege puttet nok en ball bak en småforvirret Fagerstrand-keeper. Kampen bølget så litt i begge retninger, før et lompeskudd fra midtbanen signert vår noe offensive back Trine Olsen satte sluttstrek for «scoringsballet». For det må det være lov å kalle det når vi doblet årets scoringsantall i en og samme kamp. Klokt og stødig forsvarsspill, samt duracelltempo på senter og giftige løpere ga småjentene en etterlengtet første seier for sesongen!

Optimismen og innsatsen var stor i neste kamp mot serieleder Fet samme dag. Med litt mer trøkk, kølleteknikk og rutine hos motstander fikk vi mer å bryne oss på. Kampen endte tilslutt med et «hederlig» 4-0 tap. 20 tomler opp for keeper Renata Poskuviene som reddet to straffer i denne kampen. Dessuten bør utvisningsboksen i Nesøyahallen bygges ut når 2-minutterne og til og med 5-minutterne sitter løst i ermet til dommerne.