Sesongen 2015/16 er i gang!

2007-Innebandy, 2008-Innebandy, 2009-Innebandy, 2010-Innebandy, Innebandy, Nittedal IL, Old girls

Sesongens første trening for 2007, 2008 og 2009 ble gjennomført sist onsdag i Rotneshallen. 45 herlige unger møtte opp. De hadde det moro, og innebandygruppa gleder seg til fortsettelsen denne sesongen. Vi ser glede, inkludering og godt samhold blant ungene. Målet vårt er å gi alle barn på Rotnes et tilbud om å spille innebandy. Alle skal med – uansett nivå eller ferdighet. Av erfaring så er dette en idrett barn behersker fort. De får mye ballkontakt og er i aktivitet hele tiden.

Vi fikk endelig brukt vårt nye Swe-rink vant – som deler banen opp i tre deler. Med dette får vi utnyttet hallen og ha flere lag i aksjon samtidig.

Sesongen 2015/16 er en sesong vi virkelig ser frem til. Gruppa vokser dag for dag. Vi har ni lag påmeldt denne sesongen. Det gledelige er at vi har flere nye lag. Vi har blant annet fått i gang jenter og gutter i alder 14-16 år. De skal være med i seriespill og vi gleder oss til å følge lagene.

Høydepunktet denne høsten/vinteren blir 5.og 6.desember. Da skal Nittedal Wolves være arrangør av Minirunde 3 i Rotneshallen. Dette er en turnering i regi av Oslo og Akershus Bandyregion. Det blir kamper i Rotneshallen både lørdag og søndag. Vi kommer til å stille med mange lag fra Nittedal. Ta dere en tur i hallen denne helga. Det blir fartsfylt og ikke minst moro. Vi i Nittedal Wolves er stolte av å få tildelt et slikt arrangement – med tanke på at gruppa kun har eksistert i to år.

Innebandygruppa har inngått samarbeid med allidretten i uke 46-49. Dette er for barn 2008 og 2009. Da blir det innebandy fire fredager i Rotneshallen. Det er lagt tett opp mot minirunde-helgen, og vi tror og håper at mange fra allidretten vil være med på turneringen. Vi stiller med instruktører.

På hjemmesiden ligger det en oppdatert terminliste for alle våre lag.

Ta kontakt hvis det er spørsmål rundt tilbud for ditt/dine barn. Vi har planer om å sette i gang tilbud for gutter og jenter født 2005 og 2006.

Heia Nittedal Wolves – alle skal med!

 

Hilsen

Jørgen Klem, sportslig leder.