Nittedal deltok i Minirunde i innebandy!

Innebandy, Nittedal IL

Lørdag 7. desember 2013 deltok Nittedal for første gang i Minirunden i innebandy.

Minirunder er et tilpasset konkurransetilbud organisert som turneringsspill for barn under 12 år i innebandy. I Minirundene er det mange kamper på kort tid, det spilles på redusert banestørrelse med færre spillere, uten resultattavle og med likespill-prinsippet.IMG_3220

Vi hadde med to lag, et i 2007 klassen og et i 2006 klassen. Dette var som sagt første gangen vi deltok og vi spilte våre første kamper! Stas var det å spille mot andre klubber og ikke minst var det moro å spille mot «store» mål og keeper. Vi har gått til anskaffelse av mål og keeperutstyr, men på grunn av juleavslutninger i desember, har gymsalen på Rotnes vært stengt for trening. Derfor har vi ikke kunne benyttes oss av det nyinnkjøpte utstyret. Men, gleden var som sagt stor når vi fikk muligheten i Rommenhallen. «Stein, saks og papir» måtte til for å fordele oppgaven å våkte målburet til hver kamp. Til en hver tid skal man i Minirunden ha 4 utespillere og keeper på banen. Og innbytte gjør man så ofte man ønsker og godt er det å kunne få en pust i bakken. Det ble ikke mindre artig når vi scoret noen mål. En fartsfylt innebandylørdag ble toppet med deltagerpremie!

IMG_3211