Utfartsparkering ved Sagerud.

Uncategorized

”Det opparbeides en utfartsparkering ved Sagerud. Utfartsparkeringen vil være viktig for brukere av marka, brukere av Sagerudanlegget til ski og skiskyting og gi bedre tilgang til Waage Dam. Dette er et godt forslag som kommunestyret inviteres til å vedta i november når kommunedelplan for fysisk aktivitet, friluftsliv og idrett skal vedtas ”

Dette skriver varaodfører Inge Hallgeir Solli på sin FB side fredag 27. Oktober 2017.

 

Vi i Nittedal IL er veldig glade for dette signalet og at det er politisk vilje til å få gjennomført dette raskt. Vi i Nittedal Idrettslag har over lang tid jobbet aktivt og målrettet mot kommunen i forbindelse med komunedelplanen som kommer den 6/11. Her har utvikling av Sagerud vært en sentral del, både som friluftsområde, men også med tanke på en ny ski og skiskytterstadion. Usikkerheten rundt vei inn og utfartsparkering har ligget som en propp i dette arbeidet, men nå ser det ut som at noe endelig skjer.

 

Vi i NIL vil fortsatt jobbe tett mot kommuneledelsen for å sikre at det blir satt av nok midler i budsjetter til å få gjennomført dette i 2018. Samtidig vil vi fortsette prosessen med sentralidrettsanlegget plass i fremtiden.

NIL skal i nytt møte med ordfører og varaordfører tirsdag 7/11, samtidig har vi gleden av å invitere til allmøte for alle våre medlemmer i NIL den 23. November klokken 1800 på NIL huset. Her vil den politiske ledelsen med ordfører i spissen presentere sine tanker rundt idretten i Nittedal og sentralidrettsanlegget. Mer informasjon om dette arrangementet vil komme i egen innkalling.

 

Med sportslig hilsen

Sverre Torjuul

Leder NIL