Treninger uke 43, sykkeltur og dagsamling

Uncategorized

Hei!

Denne uken blir det barmarkstrening på tirsdag. Vi møtes kl 1830 ved Skistua og husk staver!
Planen er at vi skal kombinere barmark med styrketrening inne på tirsdager utover høsten. Men pga ombyggingen på Sørli har vi ikke fått tilgang på gymsalen ennå. Det betyr at vi kjører rene barmarksøkter ute på tirsdager inntil vi får lov til å bruke gymsalen.

Torsdag blir det rulleski. Vi møtes kl 1800 ved Glømmi. Husk refleksvest! De som har hodelykt med batteri, ta med det også!

Langturen denne lørdagen blir på sykkel. Vi møtes kl 1000 ved Skistua og sykler til Kikut. Der spiser vi matpakka før vi sykler hjem igjen. Viktig at alle har med mat og drikke og en ekstra genser i sekken.

På søndag er det dagsamling for alle gruppene i Skigruppa. Gruppene trener hver for seg og blir servert lunsj på Skistua etter at de har trent.
Vi møtes kl 1000 ved Skistua. Først tar vi en time på rulleski før vi går tilbake til Skistua. Da skifter vi og løper ut i skogen. Planen er å jogge opp til Svenskemyra og leke oss i myra! Viktig at alle har med tørt tøy de kan skifte til når vi kommer tilbake til Skistua for lunsj.

 

Hilsen
Tone, Erlend og Rune