Informasjon om treningshøsten 2014

Uncategorized

Hei, alle!

Håper alle har hatt en flott sommer med både avslapping og aktivitet!

Nå starter vi opp skitreningene igjen.

Vi er fortsatt i sommerhalvåret og siden det er mange som spiller fotball, skal vi forsøke å legge til rette for at man både kan spille fotball (som nå har sesongprioritet) og kan være med på skitreninger.

Frem til andre uken etter høstferien blir det derfor trening på følgende dager:

–          Mandag 1830-2000

–          Torsdag 1830-2000

Siden jentene har fotballtrening på mandag og onsdag og guttene tirsdag og torsdag, vil man på denne måten klare å få med seg i hvert fall én skitrening i uka selv om man spiller fotball.

Vi vil ha rulleskitrening én dag i uka og barmarkstrening én dag i uka. Dagen for de ulike øktene vil alternere annenhver uke slik at for eksempel rulleski blir på mandag den ene uka og torsdag den neste.

I tillegg vil vi ha noen langturer (jogging eller sykling) noen helgedager utover høsten, men det kommer vi tilbake til. Som vi sa i våres også oppfordrer vi jo til at man uansett får til en langtur én gang i uka – ta gjerne dette som en familieutflukt gjennom helgen!

Vi håper å få en innetime i uka etter høstferien hvor vi kommer til å fokusere på styrketrening – dette kommer vi tilbake til nærmere høstferien.

Vi har også tenkt til å få til noen samlinger utover høsten:

  • Barmarksamling på Vaset 10.-12. oktober.
  • Familiesamlingen på Spåtind fra 21.-23- november (snø).
  • Samling på Sjusjøen for vår gruppe (kun utøvere og trenere) 5.-7.desember.

Samlingene på Vaset og Sjusjøen er kun for vår gruppe (kun utøvere), mens samlingen på Spåtind som vanlig er for hele skigruppa med familier. Vi kommer tilbake til mer detaljer og påmelding om samlingene senere, men dere kan jo merke dere disse datoene.

En par andre datoer å merke seg er  12. september  – da blir det rulleskirenn på Skytta for de som har lyst til å være med på det og 26. oktober – da blir det dagsamling på Sørli.

Første trening blir mandag 25. august. Dette blir en barmarkstrening og vi møtes ved Skistua kl 1830. Torsdag 28.august blir det rulleski og vi møtes da kl 1830 ved Glømmi.

 

Vi gleder oss til å ta fatt igjen – dette ser ut til å bli en veldig bra treningshøst!

 

Hilsen

Tone, Erlend og Rune