Sterk NIL innsats under helgens KM

Nittedal IL, Ski, Uncategorized

Maria Finni Magnussen imponerte med å gå helt til topps og

bli kretsmester i KM fristil i Asker lørdag, mens Ida Ramstad sørget for dobbeltseier ved å slå Kristine fra Gjerdrum og Margrethe fra Asker med 2 sekunder. Etter å ha sett Kristine Eide Rapp foran seg i en rekke renn, var det veldig gøy for Nittedalsjentene å endelig snike seg foran. Kristine fikk imidlertid revansj på søndagens klassiske distanse der hun tok en nokså klar seier. Ida lå på andreplass det meste av løpet og klarte til slutt å spurtbeseire tvillingsøster Hanne Eide Rapp og fikk dermed en ny andreplass. Maria var litt uheldig og hadde et fall søndag, men kom sterkt tilbake og var bare noen små meter bak pallen. Vårhild og Ylva fra Nittedal gjorde også solide renne og kom seg godt opp på listene.

Nittedal gjorde det også sterkt i gutter 13, og som vanlig var det tett mellom Nittedal- og Gjelleråsen. Petter Thorslund Aadland forsetter å avansere oppover på resultatlistene og havnet helt oppe på en sterk 4.plass søndag. For Gutter 14 tok Anders Lund en flott 3. plass på lørdagen.