Tennisanlegget er åpent

Nittedal IL, Tennis

Etter en iherdig innsats fra styret og noen ildsjeler i påsken ble NIL Tennis sine fire grusbaner på Bjertnestangen åpnet lørdag 18. april kl.13 med tradisjonsrik heising av vimpel og tale av leder i tennisgruppa Knut Aasrud

Anlegggskomiteen i tennisgruppa har jobbet på spreng i påsken for å åpne anlegget.

«Vi åpnet en gang 1. mai, det er den gamle rekorden. Husker ikke når det var, men en stund siden» sier banesjef Bjarne Nyhagen i en kommentar. Nyhagen har allerede tankene mot jubileet i 2022 når tennisgruppa er 50 år. «Årets innsats lover godt for framtiden, aldri har så mange fått opplæring i preparering av banene. Nå kan jeg bli pensjonist på heltid i 2022, men neste år jobber jeg nok «fulltid» med anlegget på Bjertnestangen«, sier en alltid sprudlende banesjef til web redaksjonen.

For å spille tennis i Nittedal må en ha betalt årsavgiften i tennisgruppa, mer om den her.

Kontakt oss på mail hvis du ønsker tilgang, tennis@nittedalil.no

I disse corona tider må en følge en rekke regler for å spille.

Regler for bruk av utebanene

 1. Kun friske personer kan benytte banene. De som har ett eller flere symptomer på korona, har karantene eller hjemmeisolasjon, har ikke adgang til anlegget.
 2. Totalt kan det være maks 5 personer på hver bane.
 3. Det må alltid være 2 meter mellom hver spiller (unntak for personer i samme husstand).
 4. Det bør kun spilles singelspill (unntak for personer i samme husstand).
 5. Det er ikke tillatt å benytte sittebenkene.
 6. Det er ikke tillatt å berøre nett og stolper.
 7. Alle som spiller må ha med egne baller. Ballene må tas med når man forlater banen. Det skal heller ikke ligge igjen annet søppel.
 8. Ballene merkes med bokstaver, kryss e.l. i ulike farger slik at hver spiller kun plukker opp egne baller. (Det anbefales bruk av engangshanske på den hånden man tar ballen med.) En annens ball kan tas opp fra banen ved bruk av racket/fot og settes i gang uten berøring av hånd. Dette betyr at man ikke kan serve med en annens ball.
 9. Ball som spilles over på nabobanen skal ikke berøres med hånden.
 10. Barn under 12 år må ha med en voksen. Foreldre er ansvarlig for at barn overholder reglene.
 11. Det anbefales å ha med Antibac som brukes til håndvask både før, under og etter spill. Bruk gjerne Antibac på porten når du går ut og inn på banene.
 12. Toalett og garderober er stengt inntil videre. Ta med eventuelt drikke hjemmefra.
 13. De som ikke overholder reglene vil miste adgang til banene og må gi fra seg adgangskortet så lenge smittevernbestemmelsene gjelder. Hvis det viser seg at mange ikke følger reglene vil anlegget bli stengt. 

Styret i NIL Tennisgruppa