Patrick Sebastiani ny hovedtrener i tennisgruppa

Nittedal IL, Tennis

Nittedal IL Tennis har gleden av å ønske Patrick Sebastiani velkommen som ny hovedtrener.

Patrick har en imponerende bakgrunn både som spiller og trener. Som juniorspiller har han slått tidligere toppspillere som Gilles Simon og Alex Corretja (to ganger finalist i French Open) og vært sparringspartner for Wimbledon-vinner Amelie Mauresmo. I Frankrike har han blant annet vært trener for toppspillere som Alize Cornet (tidligere nr 11 i verden) og jobbet med regionale spillere i Annecy.

Patrick er veldig motivert for å ta fatt på oppgaven som hovedtrener i Nittedal og ønsker spillere på alle nivåer og aldre velkommen til klubben. Kursvirksomheten for høsten er allerede i gang, men det er fortsatt ledige plasser.

Patrick kan nås på mail: sebastianipat@hotmail.com eller telefon: 00 33 6 08 76 65 46 (foreløpig må kommunikasjonen gjøres på engelsk).