I forbindelse med Per Inge Dalelids bortgang

Nittedal IL, Tennis

Det er med stor sorg vi har mottatt budskapet om Dr. Per Inge Dalelids plutselige bortgang lørdag 18. januar.

Per Inge har vært sterkt delaktig i hovedlaget i Nittedal IL i mange år, og vært leder av tennisgruppa siden midten av 1990 årene. Med sitt enorme engasjement, fantastiske energi, arbeidskapasitet og store nettverk, er det en uerstattelig leder som nå brått er revet bort fra oss i tennisgruppa.

Per Inge har i over 20 år ledet tennisgruppa på en mesterlig måte, og vært en kjent person i tennismiljøet også langt utenfor Nittedal. Han kom inn i tennisgruppas ledelse for alvor under NM Senior i 1991 og hadde en meget fremtredende rolle under dette mesterskapet som turneringsleder.

Videre ble han altså noen år senere leder/formann i gruppa, noe han var hele veien frem til den uventede og fryktelig triste bortgangen sist lørdag. For tennisgruppa i Nittedal er dette en uvirkelig og sjokkerende situasjon som det vil ta lang tid å komme seg over. Vi har mistet en fantastisk leder og en uerstattelig ressurs for klubben.

I tillegg var han også æresmedlem i hovedlaget, så det er ingen tvil om at han vil bli dypt savnet i alle de andre idrettsgruppene også.

Tennisgruppa sitter igjen med et stort savn og er i sjokk etter hendelsen.

Våre tanker går først og fremst til de nærmeste etterlatte.

På vegne av styret i hovedlaget og tennisgruppa.