Barnas skileker til Nittedal

Nittedal IL, Ski

Barnas skileker kommer til Nittedal tirsdag 6. februar!

Vi gleder oss igjen til å ta imot Barnas skileker på Sørli. Barna får utdelt farge på startvest ut ifra hvilken distanse de ønsker å gå. Startvester deles ut fra kl. 17 og vi starter med den korteste distansen kl.18. Arrangementet vil være ferdig rundt klokka 19. Arrangementet er gratis og åpent for alle mellom 0 og 12 år som har ski på beina. Barnas skileker tilbyr også utlån av ski, staver og støvler. Det vil være ulike distanser og man velger selv om man ønsker gå klassisk eller skøyting og også distanse ut fra eget ferdighetsnivå. Vi vil også lage en liten agility løype der barna kan kose seg før og etter at de har gått rennet.

Håper mange har lyst til å ta turen til Sørli der vi kan love en hyggelig skifest for alle. Det er gratis å delta og alle får premie. Vi holder åpen kiosk ute og kafe inne på skistua. Vi oppfordrer de som kan gå om å gjøre det pga parkeringsforholdene på Sørli.

TRYKK HER for mer informasjon eller se innlegg på Facebook

Vi håper å se dere der!