Nå har DU muligheten!

Nittedal IL, Ski

Skigruppa rekrutterer nye engasjerte foreldre til styret.

Skigruppa har et unikt miljø, og du som blir med oss har muligheten til å være med å utvikle denne flotte gruppa videre. Vi ser etter deg som har engasjement, og som ønsker å ta i et tak for å gi barna våre mulighet til å utvikle skiglede og skiferdigheter i et trygt og inkluderende miljø.

Det blir flere ledige verv i styret for neste sesong, og nye representanter skal velges på årsmøtet i slutten av februar. Vi har også behov for en ny forelder som kan ta ansvaret for skigruppa sitt klubbtøy – denne funksjonen sitter ikke i styret, men ligger under Markedsgruppa, ledet av Geir Skari.

Ta kontakt med valgkomiteen hvis du kunne tenke deg å være med 🙂

Hilsen Valgkomiteen i skigruppa

ved Marit

marit.nilski@gmail.com
telefon: 90984709