Informasjon om NIL Sommercamp 2024

Nittedal IL

NIL Sommercamp utvider! 

NIL Sommercamp har vært en suksess i flere år, og vi ønsker derfor nå å utvide tilbudet med enda en uke. Vi planlegger at NIL Sommercamp skal være for den første uken i barnas sommerferie for 1-4 klassinger i uke 26 (24 – 28 juni). I tillegg utvider vi nå med en ekstra uke slik at NIL Sommercamp også vil være for 1-7 klassinger i uke 27 (1-5 juli). Det vil bli diverse aktiviteter både i uke 26 og 27, mandag til fredag kl. 9.30 – 14.30. Vi vil også forsøke å organisere mulighet for barnepass kl. 14.30 – 16.00 for å hjelpe foreldre i jobb.

I den anledning søker vi instruktører til NIL Sommercamp! Det er viktig at de som søker for å være instruktør til NIL Sommercamp har muligheten til å jobbe både i uke 26 og 27. Alle som er født i 2008 eller tidligere kan sende en e-post til dagligleder@nittedalil.no med sin søknad. Skriv gjerne litt om hvilke aktiviteter du selv har drevet med, om du har noe erfaring med å lede barn i 6-12 års alderen og om din motivasjon for å være instruktør. Alle instruktører vil motta lønn etter nærmere avtale og attest etter utført arbeid.
SØKNADSFRIST: 7 April. Alle søkere vil få svar etter 7. april. Enten om de får jobb som instruktør eller ikke.

Til informasjon planlegger enkelte av NILs grupper å organisere Sommercamp i uke 26 for 5-klassinger og eldre. Følg med på gruppenes informasjonskanaler den kommende tiden for mer informasjon.

Påmelding til Sommercampen vil bli publisert i andre halvdel av mars, så følg med. Vi gleder oss!