Informasjon om NIL Sommercamp 2023

Nittedal IL

Vi ønsker å informere om at vi planlegger NIL Sommercamp for 1-4 klassinger første uken i barnas sommerferie. Det er i uke 25 (19 – 23 juni). Det vil bli diverse aktiviteter mandag til fredag kl. 9.30 – 14.30. Det vil også bli mulighet for barnepass kl. 14.30 – 16.00 for å hjelpe foreldre i jobb.

I den anledning søker vi instruktører til Sommercamp for 1-4 klassinger. Alle som er født i 2007 eller tidligere kan sende en e-post til dagligleder@nittedalil.no med sin søknad. Skriv gjerne litt om hvilke idretter du selv har drevet med, om du har noe erfaring med å lede barn i 5-9 års alderen og om din motivasjon for å være instruktør. Alle instruktører vil motta lønn etter nærmere avtale og attest etter utført arbeid.
SØKNADSFRIST: 16 April. Alle søkere vil få svar etter 16. april. Enten om de får jobb som instruktør eller ikke.

Til informasjon planlegger enkelte av NILs grupper å organisere Sommercamp i uke 25 for 5-klassinger og eldre. Følg med på gruppenes informasjonskanaler den kommende tiden for mer informasjon.

Påmelding til Sommercampen vil bli publisert i mars, så følg med. Vi gleder oss!