Nittedal IL og Myrens Nittedal blir samarbeidspartnere!

Nittedal IL

Vi har inngått en treårig samarbeidsavtale som er veldig positivt for Nittedal IL og våre medlemmer!

Myrens Nittedal ønsker å bygge et godt samarbeid med Nittedal IL og støtte positive tilbud og aktiviteter rettet mot barn og unge i nærmiljøet. Nittedal IL ønsker å samarbeide med andre bedrifter i lokalmiljøet som daglig arbeider for befolkningens helse. Dette er derfor en god avtale for alle parter!

https://www.myrensnittedal.no/

Store medlemsfordeler!

Denne samarbeidsavtalen med Myrens Nittedal gir gode fordeler for NILs medlemmer! Alle NILs medlemmer får 50 kroner rabatt i måneden som kunde hos Myrens!

Det betyr at om du allerede er medlem eller ønsker å bli medlem hos Myrens, sparer du penger på å være medlem av NIL også. Det koster 400 kroner årlig å være medlem i NIL, mens du sparer 600 kroner årlig på å benytte deg av denne medlemsfordelen!
Her blir du medlem i NIL: https://nittedalil.no/bli-medlem/
Ønsker du ikke å være knyttet til noen av NILs idretter, kan du bli medlem ved å velge «Støttemedlem i Nittedal IL» nederst i linken.

Denne medlemsfordelen gjelder nye og nåværende medlemmer av NIL, og nye og nærværende medlemmer av Myrens! Det lønner seg altså å være medlem hos både NIL og Myrens. Ved fremvisning NILs medlemsbevis gis en rabatt på 50 kroner i måneden, på både Myrens 12 måneders medlemskap og Fleximedlemskap. Rabatten vil legges til når du har vist NILs medlemsbevis via Spoortz. Dette kan vises i resepsjonen hos Myrens Nittedal eller sendes til post@myrensnittedal.no

Vi oppfordrer alle våre medlemmer til å besøke Myrens og bli medlemmer!