Informasjon om Sommercamp 2022

Nittedal IL

Vi ønsker å informere om at NIL planlegger Sommercamp for 1-4 klassinger første uken i barnas sommerferie. Det er i uke 25 (20 – 24 juni). Det vil bli diverse aktiviteter mandag til fredag kl. 9.30 – 14.30. Det vil også bli mulighet for barnepass kl. 14.30 – 16.00 for å hjelpe foreldre i jobb.

I den anledning søker vi instruktører til Sommercamp for 1-4 klassinger. Alle som er født i 2006 eller tidligere kan sende en søknad til dagligleder@nittedalil.no med innhold om hvorfor du vil være instruktør. Skriv gjerne litt om hvilke idretter du selv har drevet med, og om du har noe erfaring med å lede barn i 5-9 års alderen. Alle instruktører vil motta lønn etter nærmere avtale.
SØKNADSFRIST: 20 April. Alle søkere vil få svar etter 20. april. Enten om de får jobb som instruktør eller ikke.

Til informasjon planlegger enkelte av NILs grupper å organisere Sommercamp i uke 25 for 5-klassinger og eldre. Følg med på gruppenes informasjonskanaler den kommende tiden for mer informasjon.

Tennisgruppa har sitt tilbud klart, mer info her.

Påmelding til Sommercampen vil bli publisert om noen uker, så følg med. Vi gleder oss!